• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden
ADA instruments Europe, De importeur van ADA producten in Europa

ADA-apparatuur kopen

Bij ADA Instruments kunt u allerlei ADA-apparatuur kopen. Wat voor klus u ook heeft; als u meetapparatuur nodig heeft van hoge kwaliteit, zit u bij ons goed. Wij zijn officiële importeur van ADA-producten door heel Europa en hebben hier als enige recht voor gekregen van ADA. Daarom weet u bij ons zeker dat u producten koopt die uw geld écht waard zijn en een lange levensduur hebben.

ADA-apparatuur kopen van een expert in het merk

ADA staat voor Additional Accuracy. Dat houdt in dat alle ADA-apparatuur die u bij ons kunt kopen een enorme nauwkeurigheid hebben. Wilt u bijvoorbeeld een lijnlaser kopen? Dan ziet u op de handontvanger de exacte maten en afmetingen van hetgeen dat u gemeten heeft. In ons aanbod vindt u diverse soorten lasers. Zo koopt u bijvoorbeeld een roterende laser of een stilstaande laser. U kunt ook kiezen voor lasers met twee of meerdere stralen en van groen licht of van rood licht. Koopt u liever andere meetapparatuur? Dan vindt u in ons assortiment ook diverse andere instrumenten, zoals een digitale hoekmeter. Wat voor ADA-apparatuur u ook wilt kopen; u vindt het in ons assortiment. Wij bieden alle soorten meet-diagnostische en andere apparatuur voor de bouw, landmetingen en diagnostiek.

Bekijk het volledige assortiment

Als u graag ADA-apparatuur wilt kopen, selecteert u eenvoudig de categorie meetapparatuur die u nodig heeft. Weet u al precies wat u zoekt? Dan kunt u natuurlijk ook in de zoekbalk direct al uw apparaat ingeven. U zult zien dat ons aanbod uitgebreid is en dat er altijd wel een meetapparaat tussen zit dat u zoekt. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u ook contact met ons opnemen voor passend advies.