• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Meetwielen

3

Van ADA een meetwiel kopen

Bij ADA Instruments kunt u van het merk ADA een meetwiel kopen. Wij zijn aanbieder van diverse meetinstrumenten die zorgen dat u de precieze afmetingen weet van hetgeen dat u wilt meten. Een meetwiel is ideaal als u op de grond wilt meten. Wilt u liever meten op muren? Dan raden we onze lijnlasers aan. We vertellen u graag meer over onze apparatuur.

Hoe werkt een ADA meetwiel dat u bij ons kunt kopen?

Een meetwiel is maar een van de vele meetapparaten die u gebruikt om lengtes te meten. Deze is uitgerust met een teller die de omwentelingen van het wiel telt. Op basis van de omtrek van het wiel meet het meetwiel de afgelegde afstand. Het is een aanrader om een meetwiel van ADA te kopen als u werkzaam bent in de wegenbouw, landbouw, landschapsarchitectuur of bepaalde velden wilt opmeten. Een meetwiel is lang niet het enige meetinstrument dat u bij ons kunt kopen. Voor alle apparatuur van ADA zit u bij ons op de juiste plek. Als u graag muren opmeet omdat u in de interieurbouw zit, dan heeft u een lijnlaser met een handontvanger nodig. Wilt u graag de temperatuur van een ruimte meten? Dan heeft u een temperatuurmeter nodig. Wij zijn van alle markten thuis als het aankomt op meetapparatuur.

Meet eenvoudig afstanden met een meetwiel

Wilt u graag een meetwiel van het merk ADA kopen? Bekijk dan ons volledige aanbod meetwielen en kies het meetwiel dat beschikt over de specificaties die u wenst. Wilt u liever een andere afstandsmeter kopen? Dat kan natuurlijk ook. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail sturen naar [email protected].

Sorteren op: