• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Handontvangers

12

Wilt u van ADA een handontvanger kopen? Dan zit u goed bij ADA Instruments. Wij zijn leverancier van diverse rotatielasers, lijnkruislasers, meetapparatuur, statieven, handontvangers en accessoires van het merk ADA. Als u bij ons besluit een handontvanger van ADA te kopen, rekent u tevens op advies op maat over onze producten.

ADA handontvanger kopen als onmisbaar onderdeel van een bouwlaser

Bij ons kunt u diverse ADA-apparatuur kopen. Als u zich dagelijks bezig houdt met bouwlasers, is het belangrijk om een handontvanger van ADA te kopen. Een handontvanger vangt de laserstraal op en deze wordt weer gebruikt om de juiste hoogte te bepalen. Er zijn verschillende handontvangers in ons assortiment en het is belangrijk om de juiste handontvanger bij een laser te kiezen. Dit is afhankelijk van de soort laser. Heeft u bijvoorbeeld een lijnlaser met groene laserstraal? Of heeft u een roterende bouwlaser of een stilstaande laserstraal? Het zijn allemaal factoren waar u rekening mee dient te houden als u een handontvanger van ADA wilt kopen.

Kies uit ons ruime aanbod handontvangers

Het maakt niet uit of u nu een afstandmeter of een handontvanger van ADA wilt kopen; wij staan graag voor u klaar met onze jarenlange ervaring. Wilt u meer informatie ontvangen voordat u uw onderdelen bij ons bestelt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of stuur een e-mail naar [email protected].

Sorteren op: