• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Roterende Lasers voor binnen en buiten gebruik

9

Voor een roterende bouwlaser zit u goed bij ADA Instruments. Wij zijn aanbieder van diverse ADA-apparatuur die uw bouwwerkzaamheden, grondverzet, funderingen et cetera een stuk eenvoudiger en comfortabeler maken. Een roterende bouwlaser koopt u bij ons in diverse prijsklassen en met verschillende specificaties.

Hoe werkt een roterende bouwlaser van ADA?

Een roterende bouwlaser kan zichzelf automatisch horizontaal nivelleren. In tegenstelling tot een normale lijnlaser is deze bouwlaser niet gebonden aan één as. Hij kan dus ook verticaal projecteren, waardoor u meerdere assen kunt projecteren. Bij deze laser wordt het licht haaks omgebogen door een geslepen, draaiende laserdiode. Bij ADA Instruments koopt u een roterende bouwlaser samen met diverse andere ADA-apparatuur. Als u al uw werkzaamheden graag goed uitvoert, kiest u ook voor een temperatuurmeter van ADA of bijvoorbeeld een tegellaser. Wij helpen u graag bij de aankoop van al uw apparatuur.

Vraag ons om passend advies

Aangezien ons aanbod apparatuur zeer uitgebreid is, geven we u graag advies als u meer informatie wilt over de roterende bouwlaser of een van onze andere producten. Wij beschikken over de nodige vakkennis en hebben jarenlange ervaring met de verkoop van bouwlasers en bijkomende accessoires. Als u meer informatie wilt, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

De ADA roterende lasers zijn zeer betrouwbaar
Lees meer
Sorteren op:
Sale
€687,00 €639,00
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden