• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Beton Hardheidsmeter

1

Beton meten met een hardheidsmeter

Als u de hardheid van beton of andere steensoorten wilt meten, heeft u een goede hardheidsmeter nodig. Gelukkig is er ADA Instruments. Wij zijn dé aanbieder van allerlei soorten meetapparatuur. Of het nu om afstandsmeters gaat of om een hardheidsmeter voor beton; wij staan graag voor u klaar.

Hoe meet u de hardheid van beton met een hardheidsmeter?

Met een hardheidsmeteter kunt u dus de hardheid van beton en steensoorten meten. Het apparaat meet de terugslag van de kracht waarmee hij op het materiaal wordt gezet, door een veermechanisme. Het is een robuuste test die dus tegen een flinke stoot kan. Het gewicht van de hardheidsmeter kaatst tegen het oppervlak van het gesteente en de terugslag die ontstaat, wordt gemeten. De terugslag heeft namelijk te maken met de hardheid van het materiaal. Dit kunt u dan op de uitleesschaal aflezen. Alle ADA-apparatuur die u bij ons kunt kopen, zoals de hardheidsmeter voor beton, werkt simpel en is van hoge kwaliteit. Ook als u een temperatuurmeter nodig heeft om de temperatuur in een ruimte te meten zit u bij ons goed. Wilt u een vochtmeter kopen? Ook dan bent u bij ons in goede handen.

Bestel uw hardheidsmeter samen met andere meetapparatuur

Wilt u graag de hardheid van beton meten en heeft u hier een goede hardheidsmeter voor nodig? Bekijk dan ons hele aanbod meetapparatuur en plaats uw bestelling. Wij hebben tevens een ruim aanbod van bouwlasers: van roterende bouwlasers tot stilstaande lijnlasers. Alles is mogelijk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: