• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

5-lijns lasers

9

De 5-lijns laser is de meest verkochte laser als het aankomt op interieurwerkzaamheden. Wilt u hem ook kopen en zoekt u nog naar een betrouwbare en gespecialiseerde aanbieder? Dan zit u bij ADA Instruments goed. Bij ons bent u verzekerd van meetapparatuur van alleen de beste kwaliteit. Wij vertellen u hier graag meer over.

De 5-lijns laser met vijf laserstralen

Zoals de naam al zegt, is een 5-lijns laser een lijnlaser met vijf diodes. Deze diodes vormen zowel de verticale als de horizontale laserlijnen. Bent u werkzaam in de interieurbouw? Dan wilt u zeker een 5-lijns laser tussen uw apparatuur hebben. De vier verticale laserlijnen staan namelijk haaks op elkaar en hiermee kunt u eenvoudig hoeken uitzetten. Uiteraard kunt u bij ADA Instruments meer ADA-apparatuur kopen. Wilt u bijvoorbeeld liever een 2-lijns laser of heeft u meer aan een 3-lijns laser? Deze hebben wij allebei in ons assortiment. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste laser en geven u dan ook deskundig advies over al onze meetapparatuur.

Laat ons u adviseren

Als u niet weet of welke lijnlaser de beste voor uw werkzaamheden is, dan adviseren we u natuurlijk graag. We geven u tevens informatie over roterende bouwlasers en stilstaande lasers. U weet dan zeker dat u de juiste laser koopt voor uw klussen. Wilt u advies ontvangen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: