• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

3-lijns lasers

14

Bent u op zoek naar een 3-lijns laser van een topmerk? Dan zit u bij ADA Instruments goed. Wat voor meetapparatuur u ook nodig heeft; wij hebben het in ons assortiment en zorgen ervoor dat u uw apparaten altijd tegen de scherpste prijzen aanschaft. Of dat nu een 3-lijns laser is of een andere soort laser; het kan bij ons allemaal.         

Een 3-lijns laser voor interieurwerkzaamheden

Een 3-lijns laser heeft in tegenstelling tot een 2-lijns laser drie laserstralen. Hiervan zijn er twee verticaal en een horizontaal. Deze lijnlaser is ideaal voor interieurwerkzaamheden en geeft u de mogelijkheid om haakse hoeken uit te zetten. Bestel uw 3-lijns laser samen met de handontvanger en u heeft een totaalpakket dat uw werkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigt. Wilt u ook nog andere ADA-apparatuur kopen? Dan nemen we u graag mee in ons brede assortiment meetapparatuur. Als u graag nog meer laserlijnen heeft, kiest u bijvoorbeeld voor een 5-lijns laser. Ook als u op zoek bent naar muurdetectors of andere apparatuur, helpen we u uiteraard graag.

Verricht voortaan uw werkzaamheden met deze laser

Wilt u graag een 3-lijns laser van ADA kopen? Bekijk dan het volledige assortiment en bestel de laser die u wilt hebben. Heeft u daar vragen over of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: