• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Waterpassen (digitaal)

8

Een digitale waterpas kunt u kopen bij ADA Instruments. Het is een ideaal meetinstrument als u graag wilt weten of iets waterpas is. Dit is echter niet het enige meetapparaat dat u bij ons kunt aanschaffen. Wij zijn aanbieder van alleen de beste meetapparatuur van het merk ADA. Wilt u hier meer over weten? Dan vertellen we graag over onze producten.

Een digitale waterpas kopen voor professioneel gebruik

Iedereen kent wel de traditionele waterpas met het belletje dat tussen twee lijntjes moet staan om iets waterpas te krijgen. Hierbij moet u heel secuur alles met het blote oog aflezen. Dat hoeft niet meer bij de digitale waterpas. Als u besluit een digitale waterpas te kopen, kunt u heel exact aflezen hoe horizontaal of verticaal iets precies loopt. Bent u werkzaam in de bouwsector? Dan is een digitale waterpas zeker een instrument dat u wilt hebben. Uiteraard bieden we veel meer ADA-apparatuur voor deze sector. Wilt u bijvoorbeeld afstanden meten? Dan is een meetwiel van ADA zeer handig om te hebben. Ook als u geluid wilt meten, is een geluidsmeter uit onze webshop een aanrader.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uiteraard staan wij graag voor u klaar als u bij ons een digitale waterpas of een ander meetapparaat wilt kopen. Wij geven u ook deskundig advies over onder andere de handontvangers of de lijnlasers die u bij ons kunt kopen. Wilt u graag meer informatie? Dan bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: