• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Detectoren (muur)

5

Met een muurdetector, ofwel muurscanner, detecteert u eenvoudig metaal, elektradraden en hout in muren zonder dat hier de volledige muur voor opengebroken hoeft te worden. Als u een muurscanner nodig heeft voor uw werk, zit u goed bij ADA Instruments. Wij hebben een breed assortiment vol met meetapparatuur die uw werk een stuk eenvoudiger én sneller maken.

Een muurdetector van ADA voor uw werkzaamheden

De muurdetector die u in ons assortiment kunt kopen, is bedoeld voor ijzerhoudende materialen en niet-ijzerhoudende materialen, stroomvoerende draden en houten latten of balken in de muren. Tevens is de muurscanner enorm gebruiksvriendelijk. Hij waarschuwt u voor materialen en andere zaken in de muur door middel van lichtsignalen en geluidssignalen. De muurdetector geeft een rood signaal als er iets in de muur zit en een groen signaal als er niets zit. Dit leest u duidelijk af op het display. Naast de muurscanner is ook alle andere ADA-apparatuur uit onze webshop gemakkelijk te gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een geluidsmeter kopen? Dan bent u hiervan ook verzekerd dat u binnen enkele stappen aan de slag kunt. Dit geldt ook voor hardheidsmeters en andere meetapparatuur.

Neem telefonisch of via de e-mail contact met ons op

Wilt u voorafgaand aan uw aankoop graag meer informatie ontvangen over de muurdetector? Dan helpen we u graag met passend advies. Ook als u meerdere producten wenst, zoals een roterende bouwlaser of wellicht een handontvanger, staan wij voor u klaar. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: