• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Hoekmeters/Inclinometer

9

Van ADA een hoekmeter kopen

Als u van ADA een hoekmeter wilt kopen, kunt u dat bij ADA Instruments. Wij zijn een webshop vol met meetapparatuur die u nodig heeft om uw klus te klaren. Onze apparatuur is simpel in gebruik en is ontzettend nauwkeurig, waardoor uw werk voortaan een stuk eenvoudiger wordt. Wilt u dus een hoekmeter van het merk ADA kopen? Dan staan we graag voor u klaar.

ADA als gerenommeerd merk om een hoekmeter en andere apparatuur te kopen

Bij ons koopt u de digitale hoekmeter. Deze is goed voor diverse soorten hoekmetingen, voor zowel het inmeten als uitzetten. Hij berekent bestaande hoeken en heeft een automatisch nulpuntcalibratie door middel van het indrukken van twee knoppen. Als u ervoor kiest om van ADA een hoekmeter te kopen, kiest u voor een apparaat van goede kwaliteit dat makkelijk in gebruik is. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere ADA-apparatuur. Wilt u bijvoorbeeld een lijnlaser kopen? Dan kiest u bij ons uit diverse soorten lasers. Zo bepaalt u zelf of u een stilstaande of roterende bouwlaser nodig heeft en dan kiest u ook nog uit lijnlasers in de kleur groen of rood. De mogelijkheden zijn eindeloos in onze webshop. Ook als u niet goed weet wat u nodig heeft, geven we u graag passend advies.

Meet al uw hoeken eenvoudig met een hoekmeter

Bent u op zoek naar diverse soorten meetapparatuur? Zoek dan niet verder, want bij ADA Instruments vindt u precies wat u nodig heeft. Wilt u graag vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: