• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Vochtmeters

4

Een vochtmeter van ADA kopen

Wilt u een vochtmeter van het merk ADA kopen? Dan zit u bij ADA Instruments op de juiste plek. Als u in de bouw werkt, is goede meetapparatuur van groot belang. Dit zorgt niet alleen voor uiterste nauwkeurigheid, het zorgt er namelijk ook voor dat u uw werk beter kunt uitvoeren. Een vochtmeter is maar een van de vele producten van ADA die u bij ons kunt kopen. Wij laten u graag kennismaken met ons assortiment.

Waarom zou u een vochtmeter van ADA kopen?

Met een vochtmeter meet u vocht in hout en andere bouwmaterialen. Dit gebeurt door twee elektrodes die in het materiaal worden gestoken. U ziet vervolgens het gemeten vochtgehalte op het LCD-scherm. Als u een vochtmeter van ADA besluit te kopen, weet u zeker dat deze makkelijk in gebruik is. U kunt een selectie maken tussen hout en bouwmaterialen. Tevens is de meter compact en geschikt om snel metingen te doen. Bij ADA Instruments koopt u allerlei soorten ADA-apparatuur. Zo koopt u naast de vochtmeter onder andere ook:

Koop alle apparatuur die u nodig heeft

Als u uw werkzaamheden ook wilt uitvoeren met producten die van hoge kwaliteit zijn én makkelijk in gebruik zijn, kiest u voor ADA. Besluit nu uw vochtmeter van ADA te kopen en profiteer meteen van alle gemakken in één. Wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: