• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Punt/tegellasers

0

Als u wanden en vloeren netjes wilt betegelen, is een tegellaser het hulpmiddel dat u nodig heeft. Bij ADA Instruments kunt u terecht voor allerlei soorten meetapparatuur van het gerenommeerde merk ADA. Een tegellaser is slechts een van de vele apparaten die u bij ons vindt en uw werk makkelijker maken.

Een tegellaser maakt betegelen een stuk eenvoudiger

Deze laser projecteert lijnen op de vloeren of muren met een hoek van 90 graden. U legt de tegels eenvoudig op één lijn door de makkelijke richtlijn. Hij kan ook waterpas gesteld worden met de twee waterpas libellen. U heeft hiervoor dus geen digitale waterpas nodig! Wilt u naast een tegellaser ook andere meetapparatuur kopen? Dan vindt u in ons aanbod allerlei soorten ADA-apparatuur. U kijkt uw ogen uit op het ruime aanbod bouwlasers dat u bij ons vindt. Denk maar eens aan roterende bouwlasers of bijhorende handontvangers. Alles wat u nodig heeft, koopt u eenvoudig in onze webshop.

Bekijk de productspecificaties en plaats uw bestelling

Wilt u voortaan ook sneller en secuurder tegels kunnen leggen? Dan koopt u een tegellaser in ons assortiment. Bekijk ook eens onze afstandmeters van het merk ADA. U vindt gegarandeerd alles wat u voor uw werkzaamheden nodig heeft in onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op:
Geen producten gevonden...