• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Temperatuurmeters

7

Een temperatuurmeter van ADA kopen

Door een temperatuurmeter van ADA te kopen, meet u altijd de juiste temperatuur op de bouwplaats. Door de nauwkeurigheid van deze meters weet u altijd precies wat de temperatuur van bepaalde materialen is. Heeft u deze nodig? Dan kunt u de temperatuurmeter van ADA eenvoudig kopen bij ADA Instruments, dé webshop vol ADA-apparatuur.

Een temperatuurmeter van ADA kopen om zowel vocht als temperatuur te meten

In onze webshop vindt u allerlei soorten meetapparatuur. Zo vindt u de temperatuurmeter, maar bijvoorbeeld ook de vochtmeter. Wilt u graag een temperatuurmeter van ADA kopen waar ook een vochtmeetfunctie in zit? Dat kan ook! U koopt dan bijvoorbeeld de ZHT 100-70 vochtmeter en temperatuurmeter. Onze apparaten zijn vooral bedoeld voor professioneel gebruik, maar kunnen uiteraard ook door de particulier gebruikt worden. Alle ADA-apparatuur is gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Als u heel nauwkeurig de temperatuur wilt weten, dan is het verstandig om een temperatuurmeter van ADA te kopen. Ook als u zoekt naar andere meetapparaten, zoals een lijnlaser in combinatie met een handontvanger, vindt u bij ons allerlei varianten.

Meet de temperatuur eenvoudig met een goede vochtmeter

Wilt u ook graag de temperatuurmeter van ADA kopen? Bekijk dan eenvoudig het hele assortiment en kies de temperatuurmeter waarvan de specificaties aansluiten op uw wensen. Wilt u naast een temperatuurmeter ook graag een beton-hardheidsmeter kopen? Dat kan natuurlijk ook. Bij vragen is het mogelijk contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: