• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Bel voor de dichtsbijzijnde Dealer
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden

Geluidsmeters

2

Bent u werkzaam in de bouw of in een andere sector en wilt u een geluidsmeter kopen? Dan heeft ADA Instruments een ruim aanbod meetapparatuur in de webshop. Wij zijn expert op het gebied van ADA-apparatuur en bieden u graag de juiste middelen om uw werk goed uit te voeren. Dus of u nu een geluidsmeter wilt kopen of een van onze handige apparatuur: wij staan voor u klaar.

Een geluidsmeter kopen om geluidsniveau nauwkeurig te meten

Als u met bouwwerkzaamheden bezig bent, is het handig om diverse ADA apparatuur te kopen. De apparatuur van dit merk is namelijk betrouwbaar en van goede kwaliteit. Tevens is de meetapparatuur erg secuur. Bij ons kunt u naast het kopen van een geluidsmeter terecht voor diverse andere apparatuur, zoals:

Weet u niet goed welke geluidsmeter het beste is voor uw werkzaamheden of wat de verschillen zijn tussen de verschillende geluidsmeters? Dan helpen we u uiteraard graag bij het maken van uw keuze.

Ga aan de slag met uw geluidsmeter

Als u nu uw geluidsmeter besluit bij ons te kopen, verzenden we hem vandaag nog. Ook profiteert u van een gratis verzending bij een bestelwaarde van € 150,- en hoger. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 522 1195 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op: